Üdvözöljük a Mariann száraztászta honlapján!

Vállalkozásunkat 1977-ben indítottuk el, családi összefogással. Üzemünket folyamatosan fejlesztettük, jelenleg 2 telephelyen dolgozunk összesen csaknem 600 m2-es területen, 4 gépsorral.

Évek óta a HACCP rendszer előírásai szerint termelünk. Tésztagyártó gépeink a világon egyedülállóak, kizárólag a mi cégünk egyedi igényeinek megfelelően lettek kifejlesztve és legyártva. Ezen gépek teljesen egyediek, sehol máshol a világon nem gyártják őket.

Tésztáink kiváló minőségűek, házias jellegűek, azokat hagyományos jelleggel, az ősi tésztakészítés hagyományait megtartva készítjük. A termelési folyamat minden részében kézi munkaerőt veszünk igénybe!
Tésztáink 8 tojásos jellegűek, szinte kizárólag csak tojásból és lisztből készülnek, így majdnem bio tésztát állítunk elő, hozzájárulva az egészséges táplálkozáshoz.
Egyedi technológiánknak köszöntehően levestésztáink külön jellegzetessége, hogy vízben nem lehet őket szétfőzni, viszont lobogó, forró vízbe, levesbe téve is 1-2 perc alatt elkészül!
Jelenleg 14 féle tésztát kíváló alapanyagainkból.

Termékeinket a Dunántúl egész területén ismerik, szeretik és megelégedéssel vásárolják.
Kapacitásunk jelenleg 50.000 kg/hónap, azonban a piac igényei szerint termelésünket rövid idő alatt meg tudjuk duplázni!

Célunk a jól ismert, bevált technológia megőrzésével, minőségi termékgyártással a külföldi piac meghódítása!



Fitos László száraztészta-készítő